red.diariocritico.com

Es va produir a principis d'any

Tarragona expedienta a Repsol per l'abocament de fuel al pantalà del port

L'Agència Catalana de l'Aigua investiga els fets

L'Autoritat Portuària de Tarragona ha obert un expedient sancionador a Repsol per l'abocament de fuel al pantalà del port de Tarragona, segons ha informat avui al Parlament el conseller de Territori i Sostenibilitat, Lluís Recoder.

En comissió parlamentària, Recoder ha explicat que l'Autoritat Portuària de Tarragona va obrir ahir un expedient sancionador a Repsol per l'abocament de fuel del pantalà de Repsol a Tarragona a principis d'any. Segons ha explicat Recoder, l'abocament es va realitzar en una àrea sobre la qual la Generalitat no té competències, però l'Agència Catalana de l'Aigua (ACA) té en marxa un expedient d'investigació sobre els fets, encara que sembla que l'abocament no ha deixat efectes visibles sobre el medi marí i el litoral. Recoder ha dit que la Generalitat segueix amb atenció totes les qüestions relacionades amb la indústria petroquímica de Tarragona i el pantalà de Repsol, ja que la petroquímica de Tarragona és una font de riquesa i espera que no sigui una font de problemes. El conseller ha insistit que aquesta indústria s'ha de compatibilitzar amb altres fonts de riquesa, com el turisme o la indústria pesquera.
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios
ventana.flyLoaderQueue = ventana.flyLoaderQueue || [] ventana.flyLoaderQueue.push(()=>{ flyLoader.ejecutar([ { // Zona flotante aguas afuera ID de zona: 4536, contenedor: document.getElementById('fly_106846_4536') } ]) })