red.diariocritico.com

Projecte per a la Direcció General de Transports i Mobilitat

La Generalitat vol potenciar l'Aeroport de Girona connectant-lo amb el la línia d'alta velocitat

"La construcció de l'estació no presenta grans dificultats ni un cost excepcional", assenyala Lluís Recoder

La Generalitat ha encarregat a la Direcció General de Transports i Mobilitat un projecte per connectar la línia d'alta velocitat amb l'Aeroport de Girona-Costa Brava. Així ho ha anunciat el conseller de Territori i Sostenibilitat, Lluís Recoder, en la comissió parlamentària celebrada aquest dimecres, que ha destacat que "aquesta connexió donarà més oportunitats a l'Aeroport de Girona en un futur".

Recoder ha sostingut que "l'objectiu és dibuixar una estació de passatgers al més a prop possible de l'Aeroport de Girona", alhora que ha assegurat que els tècnics han mantingut que el projecte és factible. "La construcció de l'estació no presenta grans dificultats ni un cost excepcional", ha assenyalat el conseller, encara que ha declinat donar xifres de la inversió necessària. Les instal·lacions aeroportuàries de Vilobí d'Onyar es troben a un quilòmetre de la via d'alta velocitat en línia recta, i amb la nova estació es podria connectar Barcelona amb Girona en mitja hora, segons el conseller.
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios
ventana.flyLoaderQueue = ventana.flyLoaderQueue || [] ventana.flyLoaderQueue.push(()=>{ flyLoader.ejecutar([ { // Zona flotante aguas afuera ID de zona: 4536, contenedor: document.getElementById('fly_106846_4536') } ]) })