red.diariocritico.com

Per a superar problemes de finançament

L'Institut Català de Finances destinarà 2.200 milions a ajudar a les empreses catalanes

L'Institut Català de Finances destinarà 2.200 milions a ajudar a les empreses catalanes

Tres línies de crèdit incidiran, respectivament, en la internacionalització, la innovació i la creació d'ocupació

El Govern ha donat llum verda aquest dimarts al Pla d'Activitat Creditícia de l'Institut Català de Finances (ICF) amb un pressupost de més de 2.200 milions destinat a empreses catalanes, perquè puguin optar a línies de crèdit que els permetin superar els seus problemes de finançament.

En roda de premsa, el portaveu del Govern, Francesc Homs, ha explicat que aquest pla servirà per facilitar el crèdit al conjunt d'empreses de la mà de l'ICF i de les seves empreses vinculades. Els recursos, que s'instrumentalitzaran mitjançant tres línies de crèdit, es destinaran a empreses amb necessitats de capital i solvència per a ajudar a fer noves inversions per a internacionalitzar-se, innovar i crear ocupació neta. També s'activarà una línia d'avals per facilitar l'increment del finançament del capital circulant. Homs ha explicat que el Govern no pot suplir el paper de les entitats financeres que habitualment faciliten l'accés al crèdit, però amb aquest pla es surt en ajuda d'empreses que són claus per reactivar l'economia catalana. Les línies de finançament es gestionaran conjuntament amb la resta d'entitats financeres (ICO, bancs i caixes) per a incrementar l'import total que tindran a la seva disposició les empreses.
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios
ventana.flyLoaderQueue = ventana.flyLoaderQueue || [] ventana.flyLoaderQueue.push(()=>{ flyLoader.ejecutar([ { // Zona flotante aguas afuera ID de zona: 4536, contenedor: document.getElementById('fly_106846_4536') } ]) })