red.diariocritico.com

Per a fomentar-ne l'aprenentatge

TV3 podria tenir un canal en anglès

TV3 podria tenir un canal en anglès

Les emissions serien subtitulades en català

El president de la Generalitat, Artur Mas, ha destacat avui que no descarta la creació d'un canal en anglès, a la televisió autonòmica TV3, al que s'emeten dibuixos o sèries amb subtítols en català, per fomentar l'aprenentatge de l'idioma entre els habitants de Catalunya.

En aquest sentit s'ha manifestat Mas, en resposta als periodistes, durant la seva compareixença al dinar informatiu organitzat per la Cambra de Comerç dels EUA a Espanya, a Madrid. Per Mas, l'anglès està deixant de ser un mèrit, per esdevenir una "eina" i així ha destacat que aquest idioma ha passat de ser quelcom extraordinari a normal. Així mateix, ha indicat que amb els idiomes "no s'han fet bé els deures" a Espanya i ha indicat que una causa d'això pot ser que "el castellà és una llengua molt important" que pot crear la sensació que la resta d'idiomes no ho és tant. En aquesta mateixa línia, pel que fa a l'educació, el president ha indicat que a Catalunya hi ha un 30 per cent de fracàs escolar, en la mateixa línia amb el conjunt nacional, però el doble de la Unió Europea (UE).
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios
ventana.flyLoaderQueue = ventana.flyLoaderQueue || [] ventana.flyLoaderQueue.push(()=>{ flyLoader.ejecutar([ { // Zona flotante aguas afuera ID de zona: 4536, contenedor: document.getElementById('fly_106846_4536') } ]) })