red.diariocritico.com

Tres connexions setmanals

Barcelona ja té vol directe amb Sao Paulo amb Singapore Airlines

El vol es fa amb codi compartit amb Spanair

La companyia Singapore Airlines (integrada, com Spanair, a Star Alliance) ha posat en marxa aquest dilluns els vols entre Barcelona i Sao Paulo, amb la qual l'aerolínia connectarà tres vegades per setmana les dues ciutats. Ho farà amb un Boeing 777-300ER, l'avió més gran que opera des del Prat.

Aquesta és la primera vegada que es posa en marxa una ruta entre Barcelona i Sao Paulo, i el vol, que es realitza en codi compartit amb Spanair, es converteix en la primera destinació de Singapore Airlines a Sud-amèrica, segons ha explicat el vicepresident executiu comercial de la companyia, Mak Swee Wah. El dirigent de Singapore Airlines ha afirmat que Brasil és un destí de gran importància ja que acollirà esdeveniments de tanta rellevància com el Mundial de Futbol o els Jocs Olímpics, i s'ha mostrat convençut que la demanda "serà molt important". A més de la ruta amb Sao Paulo, la companyia asiàtica manté la connexió entre Barcelona i Singapur amb set freqüències setmanals. Per la seva banda, el director de l'aeroport del Prat, Fernando Echegaray, ha explicat que aquest vol "mostra el fruit del treball del comitè de rutes compost per Aena, la Generalitat, l'Ajuntament i la Cambra de Comerç". Echegaray ha destacat que el Prat es connecta amb l'est i amb l'oest, cosa que "era molt important, ja que el vol que ve de Singapur aterra a Barcelona i d'aquí segueix a Sao Paulo".
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios
ventana.flyLoaderQueue = ventana.flyLoaderQueue || [] ventana.flyLoaderQueue.push(()=>{ flyLoader.ejecutar([ { // Zona flotante aguas afuera ID de zona: 4536, contenedor: document.getElementById('fly_106846_4536') } ]) })