red.diariocritico.com

Amplia, a tal fi, el seu capital en un 10 per cent

Banc Sabadell recompra deute per enfortir la xifra de 'core capital' fins a "nivells satisfactoris"

La ratio de relació entre capital bàsic i deutes augmentarà del 8,20 per cent al 8,80 per cent

Banc Sabadell durà a terme el que es coneix com una transacció de "deute per accions", que ampliarà en un 10 per cent el seu capital i li permetrà la recompra en efectiu de quatre emissions de deute emeses pel grup entre 2006 i 2010. Amb l'operació, l'entitat reforçarà encara més la qualitat del seu capital i incrementarà la xifra de 'core capital' -o relació entre capital bàsic d'una empresa i els seus deutes- fins a "nivells satisfactoris", tot i tenir en compte la normativa de Basilea III.

El capital a ampliar es traduirà en un màxim de 126.363.082 accions noves, col·locades exclusivament a inversors qualificats d'arreu del món mitjançant un procediment de col·locació accelerada.

Tant l'ampliació de capital com la recompra d'emissions s'han iniciat aquest dilluns i es preveu que es tanquin el proper dia 15 de febrer. La ratio de 'core capital' ha d'augmentar del 8,20 per cent al 8,80 per cent.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios
ventana.flyLoaderQueue = ventana.flyLoaderQueue || [] ventana.flyLoaderQueue.push(()=>{ flyLoader.ejecutar([ { // Zona flotante aguas afuera ID de zona: 4536, contenedor: document.getElementById('fly_106846_4536') } ]) })