red.diariocritico.com

Al CaixaFòrum

Barcelona explorarà les vies de negoci del turisme asiàtic en un Congrés que es farà la propera setmana

Està organitzat per Casa Àsia, Turespaña, l'Agència Catalana de Turisme i Turisme de Barcelona

Barcelona acollirà la propera setmana la segona edició del Congrés Internacional sobre Turisme Asiàtic, on prop de 30 experts del sector analitzaran el potencial d'Àsia com a mercat emissor per a Europa.

El congrés, que se celebrarà entre el 7 i el 8 de febrer al CaixaFòrum, està organitzat per Casa Àsia, Turespaña, l'Agència Catalana de Turisme i Turisme de Barcelona, i va dirigit a empreses del sector hoteler i de restauració, touroperadors, línies aèries, responsables de promoció turística i cultural del sector públic i privat i tots els actors econòmics interessats en Àsia com a mercat emissor de turistes.

Durant el primer dia, el congrés abordarà el creixement que ha experimentat el turisme asiàtic en els últims anys i les oportunitats que ofereix per a Europa i Espanya, i se centrarà en el turisme de luxe i esportiu, així com el turisme de congressos i incentius.

El segon dia, els experts tractaran casos pràctics d'experiències d'èxit en el sector hoteler internacional i els canvis que s'han produït arran de la irrupció de les noves tecnologies en el sector del turisme.

La cloenda anirà a càrrec del director general de Relacions Econòmiques Internacionals i Afers Exteriors del Ministeri d'Afers Exteriors i Cooperació, José Eugenio Salarich.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios