red.diariocritico.com

Entre setembre i desembre

La participació de Criteria a Gas Natural Fenosa augmenta 0,95 punts en tres mesos

Es tracta d'una "inversió tàctica per aprofitar una cotització atractiva"

Criteria ha augmentat 0,95 punts la seva participació a Gas Natural Fenosa entre setembre i desembre, segons les dades remeses per La Caixa a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).

Criteria, que actualment vehicula la inversió de La Caixa a Gas Natural Fenosa, tenia un 35,69 per cent de l'energètica a finals del tercer trimestre, i del 36,64 per cent a 31 de desembre, segons les dades recollides per Europa Press.

Fonts de la societat que agrupa les participades de La Caixa, han explicat a Europa Press que aquest increment s'emmarca en la seva política de cartera activa amb inversions i desinversions que no afectin la seva posició estratègica en les participades quan hi ha condicions favorables en els mercats.

Així, l'augment de participació a Gas Natural Fenosa en el quart trimestre respon a una "inversió tàctica per aprofitar una cotització atractiva" que estaria per sota de la mitjana, que s'ha situat en 10,9 euros per acció.

La participació interanual de La Caixa a Gas Natural Fenosa ha augmentat en menor grau, concretament en dues dècimes, passant del 36,4 per cent a finals del 2009 al 36,64 per cent de finals de 2010.

Amb la reorganització que preveu completar La Caixa abans d'agost, Criteria es convertirà en el banc CaixaBank, i la participació a Gas Natural Fenosa passarà a dependre d'un nou holding no cotitzat 100 per cent de La Caixa.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios