red.diariocritico.com

Se celebrarà entre el 28 de gener i el 6 de febrer

L''Opportunity Week' ajudarà al consum a Barcelona oferint preus especials en diferents àmbits

La iniciativa és conseqüència de la 'Barcelona Restaurant Week', de la que l'any passat van gaudir 14.000 persones

Barcelona celebrarà entre el 28 de gener i el 6 de febrer la 'Opportunity Week', una setmana a la s'oferiran descomptes i promocions en restaurants, hotels, mercats i cultura per fomentar el consum en una època de baixa intensitat comercial.

La 'Setmana de les oportunitats' part de l'èxit de la 'Barcelona Restaurant Week', que es va celebrar per primera vegada l'any passat i ho van aprofitar 14.000 persones.

Així, durant una setmana, 37 hotels de tres a cinc estrelles oferiran descomptes de fins al 50%, 40 restaurants -entre els quals s'inclouen estrelles Michelin- oferiran un menú exclusiu de 25 euros, onze mercats tindran preus especials en alguns productes i 37 floristeries posaran a la venda un ram per 11 euros.

A més, dins de la 'Opportunity Week' tindrà lloc la iniciativa 'setembre de Cultura', dins de la qual s'oferiran descomptes en cinemes, sales de concerts, teatres i museus.

El delegat de Cultura de l'Ajuntament, Jordi Martí, ha explicat que la finalitat és ajudar a fer arribar la cultura a nou públic i, sobretot, als joves.

Una part de les despeses que es realitzin durant la iniciativa aniran destinats a les entitats benèfiques participants: l'Obra Social de Sant Joan de Déu, Intermón Oxfam i la Fundació Banc dels Aliments de Barcelona.

El director general de Turisme de Barcelona, Pere Duran, ha explicat aquest dijous en roda de premsa que l'objectiu és apropar el sector turístic als barcelonins, a més de dirigir també als turistes. "Ens agradaria que es consolidés i es convertís en un reclam de cada any per visitar Barcelona", ha sostingut.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios