red.diariocritico.com

En resposta al manifest de Ferrmed

Isaías Táboas diu que el Corredor Mediterrani ferroviari es farà efectiu amb aquest Govern

Aquest dimecres, a Brussel·les, es reivindicarà

El secretari d'Estat de Transports, Isaías Táboas, ha explicat que serà l'actual Govern qui "farà possible" el Corredor Mediterrani de transport ferroviari.

En un comunicat, Táboas ha confiat en les gestions portades a terme pel ministeri de Foment amb la Unió Europea per aconseguir que el Corredor s'inclogui en les xarxes bàsiques de transport transeuropeu, el que suposaria un reconeixement a tots els projectes en marxa.

Ha agraït el suport de les comunitats autònomes, així com de les entitats locals i organitzacions socials i econòmiques, que mostraran el seu compromís amb el projecte en la presentació del manifest de l'associació Ferrmed que tindrà lloc aquest dimecres.

L'acte se celebrarà a Brussel·les i a ell assistiran els directors generals d'Infraestructures Ferroviàries, Carlos Juárez, i de Transport Terrestre, Manuel Villalante.

Táboas s'ha reunit aquest dimarts amb el conseller d'Infraestructures i Transports de la Generalitat Valenciana, Mario Flores, i ha recordat que el Govern ha invertit més de 6.000 milions d'euros en els últims anys en obres del Corredor i que ha lluitat per la inclusió d'aquesta infraestructura com a eix prioritari europeu des de 2004.

"Confiem en aconseguir aquesta inclusió en els pròxims mesos després de l'oportunitat que es va perdre el 2003, però ara és prioritari que tots donem suport els esforços que estem duent a terme perquè el Corredor Mediterrani sigui una realitat", ha dit.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios
ventana.flyLoaderQueue = ventana.flyLoaderQueue || [] ventana.flyLoaderQueue.push(()=>{ flyLoader.ejecutar([ { // Zona flotante aguas afuera ID de zona: 4536, contenedor: document.getElementById('fly_106846_4536') } ]) })