red.diariocritico.com

Davant els continus episodis de contaminació del litoral

Ballesteros exigeix a Repsol que inverteixi per tal d'evitar nous abocaments

L'Alcalde de Tarragona, però, elogia la tasca de l'empresa en els operatius de neteja

L'alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, ha exigit a Repsol que realitzi les inversions necessàries i modifiqui els seus protocols d'operacions per minimitzar el risc d'abocaments, després dels continus episodis de contaminació del litoral, l'últim amb entre 5.000 i 15.000 litres de fuel.

En un comunicat, Ballesteros ha instat la companyia a modernitzar les seves instal·lacions i implantar tecnologies de detecció "que redueixin a zero el perill d'aquestes fugues". Segons la seva opinió, s'han d'adoptar mesures, tant per part de les administracions com de les empreses del polígon petroquímic.

"Cal posar fi a aquests incidents, que encara que no suposin un perill per a la població, sí que són un risc per al medi ambient i la pesca", ha remarcat, i ha alertat sobre l'efecte dels abocaments en la imatge dels municipis turístics de la demarcació.

D'altra banda, l'alcalde ha valorat positivament la coordinació entre la Subdelegació del Govern, Capitania Marítima, Salvament Marítim, l'Autoritat Portuària, la Generalitat i la pròpia Repsol a l'operatiu de neteja de l'abocament.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios