red.diariocritico.com

La venedora es queda sense filials d'aquestes característiques

Concentra adquireix a Agrupació Mútua la corredoria d'assegurances Gescobert

L'operació permet a la primera "recuperar inversions"

Concentra Inversions ha adquirit Gescobert Corredoria d'Assegurances, fins ara d'Agrupació Mútua i l'última corredoria amb que comptava la mútua després de les vendes de 2010 per capitalitzar-se, ha informat la companyia.

En un comunicat, Agrupació Mútua ha destacat que amb aquesta venda continua "recuperant inversions" per enfortir el seu negoci assegurador, i que Gescobert, especialitzada en Salut, seguirà comercialitzant assegurances d'Agrupació.

Gescobert va intermediar el 2010 un volum de primes de 19,7 milions d'euros, amb una facturació en comissions de 2,5 milions. Així, després de la compra, Grup Concentra gestionarà un volum total de primes de 73,4 milions, i uns ingressos per comissions de 8,5 milions.

L'operació se suma a altres vendes d'Agrupació Mútua el 2010, com la del 75% de la corredoria Unibrok XXI a Ferrer & Ojeda Associats al juny i la del 60% de MGO -líder en prevenció de riscos laborals- al setembre.

Agrupació Mútua compta amb 365.000 socis assegurats i més de mig milió de pòlisses contractades. Com a primera mútua catalana de salut, disposa de més de 400 treballadors, 300 assessors, 650 mediadors i 16.000 metges.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios