red.diariocritico.com

El proper mes d'abril

Ara Llibres publicarà en català les memòries del controvertit Julian Assange, fundador de WikiLeaks

Ara Llibres publicarà en català les memòries del controvertit Julian Assange, fundador de WikiLeaks

"Espero que aquest llibre es converteixi en un dels documents que defineixin a aquesta generació", diu el periodista

L'editorial Ara Llibres publicarà a l'abril en català el nou llibre de Julian Assange, en què el fundador de WikiLeaks posa negre sobre blanc les seves memòries. El llançament es farà al mateix temps que l'edició en castellà, que publicarà Debat.

L'acord, negociat a través de l'editorial britànica Canongate (en representació de l'agència literària Peters, Fraser and Dunlop), també inclou la venda dels drets a l'editorial italiana Feltrinelli, l'alemanya Kiepenheuerund Witsch, la francesa Laffont, l'australiana Text i l'holandesa De Geus.

També publicaran les memòries la portuguesa Objectiva, la noruega Font, la sueca Norstedts, i la brasilera Companhia Lletres, que participaran en un llançament internacional coordinat, també amb l'editorial nord-americana Alfred A. Knopf.

"Espero que aquest llibre es converteixi en un dels documents que defineixin a aquesta generació. En aquesta obra, molt personal, va explicar el nostre esforç global per forçar una nova relació entre la gent i els seus governs", diu Assange sobre el llibre.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios
ventana.flyLoaderQueue = ventana.flyLoaderQueue || [] ventana.flyLoaderQueue.push(()=>{ flyLoader.ejecutar([ { // Zona flotante aguas afuera ID de zona: 4536, contenedor: document.getElementById('fly_106846_4536') } ]) })