red.diariocritico.com

Segons el Gabinet d'Estudis de la Cambra de Comerç de la ciutat

La balança comercial entre Tarragona i la Xina ha ascendit a 200 milions d'euros durant el 2010

Les importacions arriben als 155 milions i les exportacions als 53,5

El volum de la balança comercial entre la demarcació de Tarragona i la Xina ha ascendit a 200 milions d'euros el 2010, segons ha publicat el Gabinet d'Estudis de la Cambra de Comerç de Tarragona coincidint amb la visita a Espanya del viceprimer ministre xinès.

Tarragona ha comprat a la Xina en aquest exercici productes valorats en més de 155 milions d'euros, sobretot mobles (55 milions), productes químics orgànics i aparells elèctrics.

En canvi, les empreses tarragonines -en especial de la indústria química - han exportat a la Xina per valor de 53,5 milions d'euros, en major mesura plàstics (37 milions), productes químics orgànics i altres derivats d'aquest sector.

"Les oportunitats són enormes, sempre que entenguem que són molt consumistes i valoren molt la qualitat i el valor afegit", ha afirmat el responsable del Departament de Comerç Exterior de l'entitat cameral tarragonina, Roberto Barros.

"La Xina no és només una gran fàbrica per produir a la resta del món, sinó també un mercat capaç de comprar el que puguem produir allà", ha afegit Barros.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios