red.diariocritico.com

Segons Pimec

El petit i mitjà comerç aconsegueix un augment "no del tot satisfactori" del 5 per cent en vendes en aquestes festes de Nadal

Joguines, roba i electrònica, els sectors més beneficiats

Les vendes en els petits i mitjans comerços catalans durant la campanya de Nadal han crescut un 5 per cent respecte al 2009, segons la patronal Pimec, que considera que els resultats "no són del tot satisfactoris", malgrat l'augment, ja que s'allunyen molt dels que aconseguien abans de la crisi.

En un comunicat, el president de Pimec Comerç, Alejandro Goñi, ha afirmat que l'afluència de consumidors als comerços de Catalunya ha estat "molt notòria", el que s'ha traduït en un lleuger augment del volum de vendes i ha fet que sigui una campanya millor que l'anterior "encara que segueix sent fluixa".

Els sectors més beneficiats han estat les joguines, la roba i l'electrònica, i també ha millorat el sector de l'alimentació.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios
ventana.flyLoaderQueue = ventana.flyLoaderQueue || [] ventana.flyLoaderQueue.push(()=>{ flyLoader.ejecutar([ { // Zona flotante aguas afuera ID de zona: 4536, contenedor: document.getElementById('fly_106846_4536') } ]) })