red.diariocritico.com

Comiat com a director general de Promoció Comercial

Una carta d'Artur de Mas, de 1988, manifestava l'emoció per haver servit Catalunya durant 6 anys

"Els sis anys que he estat vinculat amb el Departament han constituït una experiència molt gratificant i m'han donat la satisfacció de poder servir a Catalunya des d'un lloc de privilegi. Més, concretament, els dos anys i mig que he tingut la responsabilitat de la Direcció General m'han perrmès de dur a terme tot un conjunt de programes inscxrits en la línia d'acció marcada pel conseller Molins, i amb anterioritat sota la direcció dels consellers Sanuy i Oliveras".

Artur Mas expressava d'aquesta manera per carta, de 29 de juny de 1988, el seu sentiment després de dimitir com a director general de Promoció Comercial, adscrit al Departament de Comerç, Consum i Turisme en el que havia treballat des de 1982 quan va ser introduït pel que va ser secretari general adjunt de la Presidència, Andreu Gispert.

En la misiva de comiat, adreçada a un conjunt de persones amb les que havia tingut alguna vinculació durant aquell temps, l'ara president de la Generalitat expressava el desig de seguir col·laborant en el futur "ja que és una de les millors garanties per anar assolint les diferents fites i superant els reptes que Catalunya té plantejats".

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios
ventana.flyLoaderQueue = ventana.flyLoaderQueue || [] ventana.flyLoaderQueue.push(()=>{ flyLoader.ejecutar([ { // Zona flotante aguas afuera ID de zona: 4536, contenedor: document.getElementById('fly_106846_4536') } ]) })