red.diariocritico.com

Entre les 22.30 hores de divendres i les 9.30 hores de dissabte

Més de 70 controls d'alcoholemia dels Mossos vigilaran els excessos de la Nit de Cap d'Any

Es preveu realitzar aproximadament unes 2.500 lectures d'alcoholèmia

Els Mossos d'Esquadra, en col·laboració amb el Servei Català de Trànsit (SCT), han de fer 72 controls d'alcoholèmia i detecció de substàncies estupefaents a Catalunya durant la nit de Cap d'Any per garantir la seguretat viària a les carreteres.

Els controls es duran a terme entre les 22 hores del divendres i les 9.30 hores de dissabte, franja en què té lloc una major mobilitat. Es preveu realitzar aproximadament unes 2.500 lectures d'alcoholèmia.

La Divisió de Trànsit dels Mossos d'Esquadra destinarà aquesta nit prop de 300 efectius, nom que es veurà incrementat amb dotacions de Seguretat Ciutadana i l'Àrea Regional de Recursos Operatius per les diferents regions policials.

També destaquen els macrocontrols que s'establiran a l'àrea metropolitana de Barcelona entre les 6 i les 9.30 hores de dissabte.

En la nit de Cap d'Any, els desplaçaments acostumen a ser a localitats veïnes i per vies ja conegudes, de manera que Mossos i el SCT aconsellen no baixar la guàrdia i extremar la prudència i recorden els perills de combinar alcohol i conducció.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios