red.diariocritico.com

Segons ha anunciat Irene Rigau

La Setmana Blanca es manté aquest any per tal d'evitar 'confusió'

La Setmana Blanca es manté aquest any per tal d'evitar "confusió"

Podran ser els set darrers dies de febrer o els primers de març

La Generalitat mantindrà aquest curs, en línies generals, la setmana blanca escolar, que té previst eliminar, per evitar "confusió" i facilitar les coses a les escoles i instituts que la tenen programada, com reclamava recentment la Federació d'Associacions de Pares d'Alumnes de Catalunya (Fapac).

Ho ha afirmat en declaracions a Europa Press, la nova consellera d'Ensenyament de la Generalitat, Irene Rigau, que ha assegurat màxim respecte a les previsions dels centres, i ha garantit consens entre Govern, escoles i pares que vegin amb bons ulls evitar la setmana blanca aquest any.

Els centres poden escollir que les vacances siguin l'última setmana de febrer o la primera de març, segons la mesura projectada per l'anterior Executiu, que Rigau ha reiterat que la seva Conselleria eliminarà amb tota seguretat a partir del proper curs.

Després d'un càlid traspàs de la cartera aquest dimecres, Rigau ha assenyalat futurs canvis en la normativa relacionada amb l'elecció d'escoles, per afavorir "al màxim" la decisió dels pares, i alguns canvis en els decrets relatius a l'autonomia i direcció de centres.

"Desplegarem la Llei Catalana d'Educació (LEC)", però la concreció d'aspectes d'algunes normatives relacionades amb el seu desplegament es canviaran després d'un extens anàlisi.

En qualsevol cas, la comesa principal de Rigau en les pròximes dues legislatures, ha dit que amb una no és suficient, és millorar l'èxit escolar dels alumnes catalans.

Per reduir les taxes de fracàs escolar, ha assenyalat la importància de donar suport als mestres. En aquesta línia, el departament que lidera farà una anàlisi del sistema, l'ordenació curricular i l'organització dels centres, tot això amb la complicitat de les famílies per millorar els resultats.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios
ventana.flyLoaderQueue = ventana.flyLoaderQueue || [] ventana.flyLoaderQueue.push(()=>{ flyLoader.ejecutar([ { // Zona flotante aguas afuera ID de zona: 4536, contenedor: document.getElementById('fly_106846_4536') } ]) })