red.diariocritico.com

Un conseller que demostra l'obertura de mires del Govern Mas

Ferran Mascarell confirma que ningú l'ha obligat a renunciar als seus principis i que continua sent socialista

Ferran Mascarell confirma que ningú l'ha obligat a renunciar als seus principis i que continua sent socialista

"Si el PSC té la necessitat de que retorni el carnet, jo no deixaré de ser qui soc", afirma

El nou conseller de Cultura de la Generalitat, Ferran Mascarell, ha admès aquest dijous que se sent "socialista", que els seus principis segueixen sent els mateixos, i que "aviat" abandonarà la militància del PSC, com li ha demanat el partit.

En declaracions a Catalunya Ràdio, Mascarell ha assenyalat: "Sí, em sento socialista ningú m'ha demanat que deixi de ser qui sóc ni de pensar el que penso, socialdemòcrata i catalanista".

Mascarell ha restat importància a aquest debat, que ha considerat una "anècdota", i ha destacat que l'important són els principis, que no té previst canviar. Amb tot, ha recordat que no és un personatge polèmic ni amic del "debat estrident".

"Si el PSC té necessitat que li retorni el carnet, jo no deixaré de ser qui sóc ni de pensar el que penso és mal plantejament parlar d'un document", ha indicat. "Encara no he tingut literalment temps de fer la carta que acompanyarà el famós carnet", ha justificat.

Amb tot, ha explicat que el president de la Generalitat, Artur Mas, el va convèncer per a formar part del seu Govern "posant sobre la taula una forma d'entendre el paper de la cultura, el que és un país i el paper de la cultura com allò que la constitueix ".

"Un país val el que val la seva cultura i si ho enfortim aquest país nostre serà millor", i aquest "és un aspecte molt clar del catalanisme i de la història del nostre país", ha recalcat.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios
ventana.flyLoaderQueue = ventana.flyLoaderQueue || [] ventana.flyLoaderQueue.push(()=>{ flyLoader.ejecutar([ { // Zona flotante aguas afuera ID de zona: 4536, contenedor: document.getElementById('fly_106846_4536') } ]) })