red.diariocritico.com

L'espectacle es podrà veure el 15 de gener a Reus

El musical Nit de Sant Joan de Dagoll Dagom deixa aquest mes de gener l'Artèria Paral·lel de Barcelona per iniciar una gira

El musical Nit de Sant Joan de Dagoll Dagom deixa aquest mes de gener l'Artèria Paral·lel de Barcelona per iniciar una gira

El 4 de març es farà una funció especial al Teatre Romea per celebrar els trenta anys de l’estrena

El musical de Dagoll Dagom Nit de Sant Joan, que oferirà la seva última representació al teatre Artèria Paral·lel el dia 9 de gener, iniciarà sis dies més tard una gira per diferents ciutats catalanes i espanyoles.

La primera població on es podrà veure l’espectacle serà Reus (Tarragona), el 15 de gener, i posteriorment recalarà a València, on oferirà vuit úniques funcions, tres d'elles en català els dies 25, 26 i 27 de gener i del 28 al dia 30 seran en castellà.

El muntatge, així mateix, es podrà veure a Valls (Tarragona), Sant Cugat (Barcelona), Balaguer (Lleida), Gandia (València) i Albacete.

De cara a la funció de cap d'any, la companyia informa que les cançons de Jaume Sisa es podran seguir al so de les tradicionals campanades. Així mateix, remarca que l'espectacle es podrà veure en una funció especial al Teatre Romea de Barcelona, el 4 de març, per celebrar els trenta anys de la seva estrena.

Nit de Sant Joan es va estrenar el 1981, mentre que la nova versió, que dirigeix el valencià Carles Alberola, està interpretada per joves actors, alguns dels quals encara no havien nascut fa tres dècades.


¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios
ventana.flyLoaderQueue = ventana.flyLoaderQueue || [] ventana.flyLoaderQueue.push(()=>{ flyLoader.ejecutar([ { // Zona flotante aguas afuera ID de zona: 4536, contenedor: document.getElementById('fly_106846_4536') } ]) })