red.diariocritico.com

Del 14 de gener al 13 de febrer

L'Auditori de Barcelona programa 12 concerts per celebrar l'Any Schumann

L'Auditori de Barcelona programa 12 concerts per celebrar l'Any Schumann

El cicle compta amb els directors Pablo González, Hannu Litu i Jean-Guihen Queyras

L'Auditori de Barcelona commemorarà els 200 anys del naixement del compositor i poeta alemany Robert Schumann, un dels màxims exponents de la música romàntica, amb un cicle de dotze concerts, inclosos en les temporades de l'Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya (OBC) i de la Cambra.

L'asturià Pablo González, director titular de l'OBC, dirigirà els dies 14, 15 i 16 de gener les Simfonies número 1 i 3, mentre que el finlandès Hannu Litu estarà al capdavant de les audicions del primer cap de setmana de febrer (4, 5 i 6) amb el Concert per a violí i orquestra, en què també participarà al violí Llya Gringolts.

En aquesta programació especial també prendrà la batuta Jean-Guihen Queyras, els dies 11, 12 i 13 de febrer, per dirigir el Concert per a violoncel i orquestra, un dels més populars del repertori de l'artista germànic.

Per completar l'Any Schumann, la Temporada de Cambra portarà a Barcelona diversos artistes 'Rising Stars' com Apollon Musagète Quartet i Jean-Fréderic Neuburger. En la seva primera visita a la ciutat, Musagète presentarà el Quartet en La menor i Neuburger interpretarà Kreisleriana, entre d'altres obres de Bach i Beethoven.


¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios
ventana.flyLoaderQueue = ventana.flyLoaderQueue || [] ventana.flyLoaderQueue.push(()=>{ flyLoader.ejecutar([ { // Zona flotante aguas afuera ID de zona: 4536, contenedor: document.getElementById('fly_106846_4536') } ]) })