red.diariocritico.com

Amb el president Artur Mas al capdavant

El Govern compareixerà davant del Parlament a principis d'any, en data encara per determinar

El Govern compareixerà davant del Parlament a principis d'any, en data encara per determinar

Aquest dimecres també s'ha celebrat la primera reunió del Consell Executiu en què s'han aprovat les secretaries generals

El president de la Generalitat, Artur Mas, i els onze consellers del Govern compareixeran al Parlament a principis de 2011, tot i que la data exacta encara està per determinar. Així ho han avançat fonts del Govern a la sortida de la primera reunió del Consell Executiu, que s'ha celebrat aquest dimecres al Palau de la Generalitat i que ha començat a les 13.10 hores -deu minuts després del previst- i s'ha allargat durant una hora i mitja.

Mentre que Mas pot comparèixer davant el ple, a la Diputació Permanent o en comissió, segons la Llei de Presidència, tots els consellers tenen previst comparèixer en les seves respectives comissions.

El president està obligat per llei a presentar-se davant la Cambra, però els consellers han decidit fer-ho a petició pròpia.

A la primera reunió del Consell Executiu s'han aprovat les secretaries generals del nou Govern, i la resta de nomenaments, com el dels directors generals, es faran efectius posteriorment en altres reunions de l'Executiu.

La reunió del Govern es mantindrà els dimarts a les 10.00 hores, com en l'últim mandat del tripartit, i el portaveu serà el secretari general de Presidència, Francesc Homs, que compareixerà davant els mitjans acompanyat sempre d'un conseller responsable dels acords que s'hagin pres.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios
ventana.flyLoaderQueue = ventana.flyLoaderQueue || [] ventana.flyLoaderQueue.push(()=>{ flyLoader.ejecutar([ { // Zona flotante aguas afuera ID de zona: 4536, contenedor: document.getElementById('fly_106846_4536') } ]) })