red.diariocritico.com

Presidida per Núria de Gispert

La Diputació Permanent de la novena legislatura s'ha constituït aquest dimecres

La Diputació Permanent de la novena legislatura s'ha constituït aquest dimecres

Falta designar el component del grup mixt perquè aquest no s'ha constituït

El Parlament ha constituït avui la Diputació Permanent de la IX Legislatura, l'òrgan que substitueix el ple quan està dissolt o entre dos períodes de sessions. La formen 23 diputats i la seva presidència recau en la màxima representant de la cambra catalana, Núria de Gispert.

En una votació secreta, s'ha elegit vicepresident primer a Lluís Maria Corominas (CiU), amb 10 vots, i vicepresident segon a Higini Clotas (PSC), amb cinc. Hi ha hagut sis vots en blanc.

Pel que fa a les secretaries, Jordi Cornet (PP), amb set vots, ocuparà la primera, i Josep Rull (CiU), amb sis, la segona. En aquesta ocasió ha hagut vuit vots en blanc.

Per grups, CiU tindrà deu diputats -Núria de Gispert, Dolors Batalla, Lluís Maria Corominas, Antoni Fernández Teixidó, Marta Llorens, Josep Maria Pelegrí, Oriol Pujol, Joan Reñé, Josep Rull i Jordi Turull-, el PSC, cinc -Laia Bonet, Higini Clotas, Miquel Iceta, Rocío Martínez-Sampere i Joaquim Nadal-, el PP, tres -Jordi Cornet, Josep Enric Millo i Alícia Sánchez Camacho-, ICV-EUiA hi serà amb dos -Joan Boada i Dolors Camats-; ERC, també amb dos -Joan Puigcercós i Anna Simó-, i el grup mixt en tindrà un -encara per designar l'espera de la constitució del grup-.

La taula, a petició de C's, ha acceptat prorrogar vuit dies el termini, que acabava aquest matí, per constituir el grup mixt, per donar solució a aquest grup. La pròrroga és de vuit dies hàbils, de manera que el termini acabarà el 25 de gener.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios
ventana.flyLoaderQueue = ventana.flyLoaderQueue || [] ventana.flyLoaderQueue.push(()=>{ flyLoader.ejecutar([ { // Zona flotante aguas afuera ID de zona: 4536, contenedor: document.getElementById('fly_106846_4536') } ]) })