red.diariocritico.com

Videoconferència d'alta resolució

El Centre Mèdic Teknon atendrà permanentment als regatistes de la Barcelona World Race mitjançant un dispositiu pioner

20 professionals del Servei d'Urgències i 300 especialistes més, al servei dels competidors

El Centre Mèdic Teknon de Barcelona ha posat en marxa un dispositiu sanitari pioner, que utilitza videoconferència d'alta resolució, per als competidors de la regata Barcelona World Race, que se celebra a la capital catalana.

El centre, encarregat d'organitzar i gestionar el servei d'atenció als regatistes 24 hores, utilitza tecnologies de comunicació avançades per a la competició nàutica, que obliga els concursants a recórrer 25.000 milles en tres mesos.

El Servei d'Urgències del centre, integrat sempre per més de 20 professionals, s'ha posat a disposició dels competidors, així com també els més de 300 especialistes de què disposa el cos facultatiu de Teknon.

El director del Servei d'Urgències de Teknon, Francesc Bonet, ha destacat que "per primera vegada en la història els regatistes podran fer consultes a l'equip mèdic d'urgències a través de videoconferència d'alta resolució, amb la qual cosa podran examinar millor les incidències que puguin produir-se durant la travessia ".

Aconseguir mantenir contacte no només per veu, sinó de paràmetres metges i fins i tot imatges des d'una posició allunyada, aïllada i amb restriccions energètiques és un repte del centre en aquesta comesa.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios
ventana.flyLoaderQueue = ventana.flyLoaderQueue || [] ventana.flyLoaderQueue.push(()=>{ flyLoader.ejecutar([ { // Zona flotante aguas afuera ID de zona: 4536, contenedor: document.getElementById('fly_106846_4536') } ]) })