red.diariocritico.com

Ajuts per a Investigadors en Formació 2011-2014

La Universitat de Girona aprova un programa per a captar i retenir talent

També es pretén assegurar l'augment de tesis doctorals a la universitat

El consell de govern de la Universitat de Girona (UdG) ha aprovat el Programa d'Ajuts per a Investigadors en Formació 2011-2014, amb la intenció de cobrir un doble objectiu: assegurar l'augment de tesis doctorals a la universitat, i la captació i retenció de talent.

Així, el programa també vol potenciar els estudis de doctorat impartits per la UdG. Per tot això, es preveu un pressupost anual que supera el milió d'euros.

El programa d'ajuts implica, principalment, la convocatòria anual d'ajuts predoctorals. La principal novetat és que es separen clarament les beques per a realitzar la tesi, dirigides a estudiants en fase d'investigació del doctorat, d'altres ajuts, adreçades als estudiants que estan fent el màster.

Les primeres serien de tres anys de durada -un any de beca i dos de contracte-, mentre que les altres serien uns ajuts econòmics per afrontar la matrícula del màster i una dotació addicional.

A més, també s'han aprovat dos nous programes de màster internacional per ser implantats durant el curs 2011-2012. D'una banda el màster en polítiques i planificació urbana, ambiental i paisatge, i de l'altra, el màster en visió per computador i robòtica, que es farà íntegrament en anglès.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios
ventana.flyLoaderQueue = ventana.flyLoaderQueue || [] ventana.flyLoaderQueue.push(()=>{ flyLoader.ejecutar([ { // Zona flotante aguas afuera ID de zona: 4536, contenedor: document.getElementById('fly_106846_4536') } ]) })