red.diariocritico.com

Associat amb la família Gaspart

Els hotels Miramar i La Florida, adquirits per un inversor libanès

Boutros El Khoury ha fet la compra a través de Continental Property Investments

L'inversor libanès Boutros El Khoury, a través de Continental Property Investments (CPI), ha comprat els hotels Miramar i La Florida, dos establiments de cinc estrelles emblemàtics de la ciutat, ha informat el fons d'inversió en un comunicat.

L'adquisició s'ha materialitzat després del canvi de titularitat aprovat en el ple de l'Ajuntament de Barcelona el passat divendres. El soci de CPI per aquest projecte és la família Gaspart, que gestionarà tots dos hotels, tot i que encara està per definir el nom sota el qual funcionaran aquests dos establiments.

El fons nord-americà Àrea Property -ex Apolo-, amb la col·laboració de Aareal Bank, va adquirir aquests dos hotels entre 2005 i 2007, encara que no van aconseguir generar el negoci previst i van decidir posar-los a la venda.

Després d'una llarga negociació assessorada per l'oficina de Barcelona del despatx Uría Menéndez, El Khoury ha arribat a un acord amb el banc alemany i Àrea Property, quedant-se amb els establiments a un preu "bastant més ajustat" del que en el seu moment va haver de fer front Apolo, segons ha assegurat CPI.

El Khoury va desembarcar a Espanya amb la compra del Triangle Princesa i ja va treballar amb la família Gaspart en l'explotació dels hotels Husa Princesa i Husa Moncloa a Madrid.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios
ventana.flyLoaderQueue = ventana.flyLoaderQueue || [] ventana.flyLoaderQueue.push(()=>{ flyLoader.ejecutar([ { // Zona flotante aguas afuera ID de zona: 4536, contenedor: document.getElementById('fly_106846_4536') } ]) })