red.diariocritico.com

Quota del 7,98 per cent

Banc Sabadell mostra la seva vocació d'ajut a l'empresa i puja al tercer lloc del rànquing d'entitats de línies ICO 2010

La disposició de fons suma un acumulat de 1.562 milions

Banc Sabadell ha escalat fins el tercer lloc del rànquing d'entitats de línies ICO 2010, en obtenir una quota del 7,98 per cent i una disposició de fons que suma un import acumulat de 1.562 milions. El 2009, el Sabadell va ser sisè amb un import acumulat de 838 milions. "L'evolució d'aquestes magnituds mostra la voluntat de l'entitat de continuar finançant l'activitat empresarial", ha manifestat.

Segons ha informat en un comunicat, el banc, presidit per Josep Oliu, ha pujat tres llocs i ha incrementat la seva quota del 5,53 per cent al 7,98 per cent un cop arribades al seu venciment les línies de l'Institut de Crèdit Oficial d'enguany .

Així mateix, el Sabadell va signar aquest dilluns el protocol d'adhesió a les noves línies de l'ICO per a 2011.

L'Institut de Crèdit Oficial, que depèn del Govern, disposa de diverses línies de finançament té com a objectiu impulsar i donar suport a les inversions productives de les empreses espanyoles, promoure projectes d'autònoms i pimes i facilitar l'accés al crèdit a ciutadans i famílies.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios
ventana.flyLoaderQueue = ventana.flyLoaderQueue || [] ventana.flyLoaderQueue.push(()=>{ flyLoader.ejecutar([ { // Zona flotante aguas afuera ID de zona: 4536, contenedor: document.getElementById('fly_106846_4536') } ]) })