red.diariocritico.com

79.250, la butlleta del primer premi

El Sorteig de Loteria de Nadal premia Catalunya on s'ha venut el 90 per cent del número agraciat

El Sorteig de Loteria de Nadal premia Catalunya on s'ha venut el 90 per cent del número agraciat

Tres administracions de la província de Barcelona s'el repateixen

El 90 per cent del número 79.250 corresponent a la grossa del Sorteig Extraordinari de Loteria de Nadal s'ha repartit entre tres administracions de la província de Barcelona, que han tingut a les seves mans 528 milions d'euros dels 585 que corresponen al premi principal.

Malgrat això, l'Administració 7 de Cerdanyola del Vallès ha retornat aquest dimarts 38 sèries del 79.250, de manera que finalment han estat 138 les sèries venudes en total -414 milions-.

92 sèries s'han venut a Cerdanyola, 45 a l'Administració 323 del recinte comercial de Mercabarna, i una addicional a l'Administració 97 de la plaça Urquinaona de Barcelona.

La de Cerdanyola, el propietari de la qual s'havia traslladat des d'un altre establiment de Barcelona fa només tres mesos, comprava el mateix número des de fa anys, i bona part d'ell l'havia venut al Bar Maldonado de Pallejà (Barcelona).

Aquest bar ha repartit un total de 180 milions entre els seus clients, corresponents a 600 dècims de 60 sèries diferents d'una participació fixa.

Cerdanyola és un municipi amb més de 58.000 habitants censats, segons les dades del padró de 2009, mentre que Pallejà no arriba als 10.000.

La ciutat de Barcelona ha acaparat també bona part de la grossa, en repartir altres 138 milions, que en bona part han recaigut en l'administració 323 de Mercabarna, el primer premi important que atorga.

La dona del propietari de l'establiment, Cristina Roig, ha explicat en declaracions als mitjans que el número premiat estava tot reservat per dues empreses, una situada a Mercabarna i una altra fora del recinte, però en la mateixa Zona Franca. No obstant això, no han transcendit els noms de les companyies, que han demanat discreció.

Finalment, i com a culminació d'un dia agraciat per a Barcelona, l'administració 97 de la cèntrica plaça Urquinaona ha repartit tres milions d'euros corresponents a una sèrie més, de manera que culmina tres anys repartint premis per aquestes dates.

En declaracions als periodistes, el propietari Pedro Fortuño, que ha venut per finestreta una sèrie íntegra de la grossa, ha destacat que se sent tocat per la sort perquè fa dos anys van repartir en la seva administració un segon premi de Nadal íntegre, i l'any passat diverses sèries d'un cinquè premi.

Les 19 de les 195 sèries restants han estat molt repartides entre Madrid, Garachico (Tenerife), Alacant, Saldaña (Palència), Saragossa, Alcorcón (Madrid), Càceres i Eibar (Guipúscoa).

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios
ventana.flyLoaderQueue = ventana.flyLoaderQueue || [] ventana.flyLoaderQueue.push(()=>{ flyLoader.ejecutar([ { // Zona flotante aguas afuera ID de zona: 4536, contenedor: document.getElementById('fly_106846_4536') } ]) })