red.diariocritico.com

La capital catalana, afortunada en 37 ocasions

Barcelona i Madrid també són líders en premis de la Loteria de Nadal

Vic, amb quatre ocasions, següent en el rànquing de grans ciutats catalanes

Barcelona és la segona localitat espanyola que més vegades ha estat afavorida pel Sorteig Extraordinari de Nadal de la Loteria Nacional, després de Madrid on ha recaigut la Grossa en 72 ocasions en tota la història del sorteig, segons dades de l'Organisme Nacional de Loteries (ONLAE).

L'any passat, Madrid va tornar a repartir el nombre afortunat en el sorteig, repetint sort per tercera vegada consecutiva. Per contra, Barcelona -la segona ciutat més afortunada- no va ser agraciada l'any passat, de manera que manté la xifra de 37 Grosses de l'any passat.

A aquesta li segueixen Sevilla, amb quinze, València i Bilbao, amb onze i Saragossa i Cadis, amb deu cadascuna. També han rebut la sort de manera múltiple Santander en vuit ocasions, Màlaga i Granada, en set, Sant Sebastià i Alacant en sis, Palma de Mallorca i Gijón en cinc, la Corunya i Vic (Barcelona) en quatre i Badajoz, Burgos, Lugo , Pamplona i Sort (Lleida) en tres.

El Grossa va visitar en dues ocasions Sabadell, Còrdova, Linares (Jaén), Lleida, Alora (Màlaga), Múrcia, Palència, Logronyo, Segòvia, Alzira i Manises (València), Vitòria i Valladolid.

De les grans ciutats, només ha passat una vegada per Almeria, Castelló, Ciudad Real, Conca, Guadalajara, Osca, Lleó, Oviedo, Pontevedra, Las Palmas i Terol, a més d'en altres localitats més petites.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios