red.diariocritico.com

Recomanació de l'STC

El derbi barceloní, millor amb transport públic

La coincidència amb els dies de compra nadalencs afavoreix la problemàtica viària

El Servei Català de Trànsit (STC) ha recomanat que s'utilitzi el transport públic per anar a l'estadi Cornellà-El Prat per presenciar el partit entre el RCD Espanyol i el FC Barcelona, que se celebrarà aquest dissabte.

En un comunicat, l'STC ha advertit que els desplaçaments generats per les compres nadalenques, l'afluència de públic a la Fira de Nadal de Cornellà i els 40.000 aficionats que es preveu que vagin al derbi poden provocar greus problemes viaris.

La línia 5 del metro, el Tram, diverses línies de Renfe i Ferrocarrils de la Generalitat són alguns dels mitjans que els aficionats podran utilitzar per desplaçar-se fins a l'estadi.

L'STC ha recordat que, en col·laboració amb els Mossos d'Esquadra, ha d'establir unes mesures extraordinàries per impedir que els vehicles privats aparquin en zones prohibides i per facilitar la circulació, l'accés i la sortida de l'estadi.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios
ventana.flyLoaderQueue = ventana.flyLoaderQueue || [] ventana.flyLoaderQueue.push(()=>{ flyLoader.ejecutar([ { // Zona flotante aguas afuera ID de zona: 4536, contenedor: document.getElementById('fly_106846_4536') } ]) })