red.diariocritico.com

Procés d'integració

El director de Banco Guipuzcoano, Iñaki Azaloa, nou sotsdirector general de Banc Sabadell

Ramon Rovira, també nomenat pel mateix càrrec

El consell d'administració del Banc Sabadell va acordar aquest dijous nomenar l'actual director de Banc Guipuzcoano, Iñaki Azaloa, nou sotsdirector general del banc català, segons ha informat en un comunicat l'entitat que presideix Josep Oliu.

En el marc del procés d'integració de l'entitat basca al Sabadell, també han estat nomenats subdirector generals de banc els directors territorials d'Astúries i Lleó (Banco Herrero), Pablo Junceda, de la zona Sud i Canàries, Juan Krauel, i de la Zona Nord, Pedro Sánchez Sologaistúa.

Amb aquests nomenaments, totes les direccions generals territorials de Banc Sabadell estaran dirigides per subdirectors generals amb responsabilitat integrada sobre tota la xarxa d'oficines del seu territori, estructurades en direccions de zona i oficina especialitzades en empreses.

El Consell del Sabadell també ha acordat nomenar subdirector general de l'entitat el director de Comunicació i Relacions Institucionals, Ramon Rovira.

A finals de novembre, el banc català també va fer efectius altres canvis i va decidir reforçar la representació dels seus accionistes més significatius i nomenar Isak Andic, president de Mango i de l'Institut de l'Empresa Familiar, i José Manuel Lara Bosch, president del Grup Planeta i Antena 3, nous vicepresidents.

Fins ara, tant Andic com Lara eren consellers de l'entitat i comptaven amb una participació del 5,42% i del 0,069%, respectivament, encara que Lara també té presència en el consell a través de Famol i Inversions Hemisferi.

El consell també es va reforçar amb el nomenament del president de Banc Guipuzcoano, Javier Echenique Landiríbar, com a tercer vicepresident. Així mateix, també es va unir a l'entitat com a nou conseller de Banc Sabadell, José Ramón Martínez Sufrategui.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios
ventana.flyLoaderQueue = ventana.flyLoaderQueue || [] ventana.flyLoaderQueue.push(()=>{ flyLoader.ejecutar([ { // Zona flotante aguas afuera ID de zona: 4536, contenedor: document.getElementById('fly_106846_4536') } ]) })