red.diariocritico.com

Renuncia a presentar-se per "decisió personal"

Anna Pagans no tornarà a ser alcaldessa de Girona

Anna Pagans no tornarà a ser alcaldessa de Girona

Afirma entendre que ha d'haver-hi una renovació

L'alcaldessa de Girona, Anna Pagans, ha anunciat aquest divendres que no repetirà com a cap de llista pel PSC a les eleccions municipals, i ha explicat que es tracta d'una "decisió personal", meditada des de fa mesos.

Pagans entén que ha d'haver una renovació, ha explicat en una trobada amb mitjans durant el qual ha fet pública aquesta decisió, i ha comentat que havia guardat silenci aquesta ara perquè havia acordat amb el partit no fer-ho públic fins que passessin les eleccions al Parlament.

Pagans, que tornarà a exercir com a professora a l'Institut Sobrequés de Girona, exerceix com a alcaldessa de 2002, quan va prendre el relleu a Joaquim Nadal, i el 2011 farà vint anys que treballa a l'Ajuntament.

A més, ha insistit que la seva marxa no es deu a una suposada falta de suport del partit. De fet, Joaquim Nadal, l'ara portaveu parlamentari del PSC, havia expressat en més d'una ocasió que li donava suport.

L'alcaldessa no s'ha volgut pronunciar-se sobre els noms que sonen per substituir-lo, com la diputada Pia Bosch, i ha deixat en mans del partit aquesta decisió.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios
ventana.flyLoaderQueue = ventana.flyLoaderQueue || [] ventana.flyLoaderQueue.push(()=>{ flyLoader.ejecutar([ { // Zona flotante aguas afuera ID de zona: 4536, contenedor: document.getElementById('fly_106846_4536') } ]) })