red.diariocritico.com

Mitjançant un conveni signat aquest dijous

Els advocats barcelonins col·laboraran amb els consolats per a donar assistència jurídica gratuïta als estrangers

S'inclou facilitar el servei de traducció o la coordinació amb els, professionals de l'ICAB

El Col·legi d'Advocats de Barcelona (ICAB) ha signat aquest dijous un conveni de col·laboració amb el cos consular de Barcelona, que inclou els consolats de 92 països instal·lats a la ciutat, per donar assistència jurídica als estrangers.

Segons ha informat el Col·legi en un comunicat, aquesta assistència jurídica gratuïta pretén facilitar el servei de traducció i la coordinació amb els advocats defensors i els serveis d'orientació jurídica gestionats per l'ICAB.

L'acord també estableix el treball conjunt en defensa dels drets humans i la promoció de la internacionalització de l'advocacia a través de trobades i estades de lletrats de l'ICAB en aquests països.

Així mateix, l'entitat facilitarà l'accés al seu patrimoni cultural, especialment a la seva Biblioteca, que és la segona col·lecció jurídica més important d'Europa.

El degà de l'ICAB, Pedro Yúfera, ha sostingut que l'acord suposa un pas més dins de les accions que està duent a terme aquesta corporació per fer de Barcelona "la capital de l'advocacia internacional a Europa".

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios
ventana.flyLoaderQueue = ventana.flyLoaderQueue || [] ventana.flyLoaderQueue.push(()=>{ flyLoader.ejecutar([ { // Zona flotante aguas afuera ID de zona: 4536, contenedor: document.getElementById('fly_106846_4536') } ]) })