red.diariocritico.com

Segons afirma Josep Fèlix Ballesteros

Ikea obrirà un centre a Tarragona

Falten només "petits serrells", afirma l'alcalde

L'alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, ha confirmat que "Ikea vindrà a Tarragona". "Després de tres anys de treballar molt i parlar poc, ho tenim tot situat i perfectament enfocat, a falta de petits serrells", ha revelat en una trobada amb els mitjans.

Ballesteros ha avançat que l'anunci oficial es realitzarà quan ho consideri oportú la multinacional sueca, tot i que el termini d'implantació a Tarragona no s'allargarà "ni cinc ni deu anys".

Pel que fa a la pugna amb Reus per acollir aquest equipament comercial, Ballesteros ha recordat que "aquest tipus d'empreses no pren decisions perquè els agradi més una ciutat, un paisatge o un alcalde, són gent molt professionalitzada amb estudis de mercat molt precisos i ajustats ".

Precisament en el ple municipal d'ahir es va decidir aprovar inicialment la delimitació de la trama urbana consolidada (TUC) de Tarragona, als efectes de l'article 8 del Decret Llei 1 / 2009 d'ordenació d'equipaments comercials.

L'objectiu és "equilibrar la llibertat comercial dels grans operadors i la protecció de la singularitat del petit comerç".

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios
ventana.flyLoaderQueue = ventana.flyLoaderQueue || [] ventana.flyLoaderQueue.push(()=>{ flyLoader.ejecutar([ { // Zona flotante aguas afuera ID de zona: 4536, contenedor: document.getElementById('fly_106846_4536') } ]) })