red.diariocritico.com

Zabalza, Marsal, Gómez i Casas, a la Junta

El nou mandat de Joan Rosell a Foment del Treball comptarà amb membres de l'oposició

La patronal diu que pertanyen a sectors que "han d'estar representats"

Foment del Treball iniciarà al gener el nou mandat de Joan Rosell amb l'entrada a la junta de les entitats que van impulsar la candidatura alternativa en les eleccions d'octubre, liderada per Joaquim Boixareu, han informat a Europa Press fonts de Foment.

Es tracta de la patronal química Fedequim, la Unió Patronal Metal·lúrgica (UPM), el Gremi de Fabricants de Sabadell i el Gremi d'Indústries Gràfiques de Catalunya, sectors que pel seu pes "han d'estar representats", segons Foment del Treball.

Com és habitual, els representants seran els presidents de les entitats, de manera que entraran a la junta Antoni Zabalza (Fedequim i Ercros), Antoni Marsal (UPM), Bernardo Gómez (Indústries Gràfiques) i Josep Casas (Gremi de Fabricants).

La incorporació es produirà al gener perquè és quan es constituirà la junta del nou mandat de Rosell, que després de ser reelegit a la patronal catalana, opta a la presidència de la CEOE, que celebra eleccions el 21 de desembre.

En els comicis de Foment l'octubre va obtenir 1.760 vots després de 15 anys en el càrrec, enfront dels 866 obtinguts per Boixareu, que liderava l'alternativa 'Foment Futur'.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios