red.diariocritico.com

Llibre que es presenta aquest dijous

'10/07/10. Jo hi vaig ser', testimoni gràfic i anònim d'una gran mobilització

"10/07/10. Jo hi vaig ser", testimoni gràfic i anònim d'una gran mobilització

10/07/10 Jo hi vaig ser és un llibre acabat d'editar per Ara Llibres amb el suport d'Òmnium Cultural i en col·laboració amb la productora Dies Tontos. La seva intenció és convertir-se en un testimoni gràfic del que va significar la manifestació del 10 de juliol del 2010 contra la sentència del Tribunal Constitucional, una actuació col·lectiva en un dia històric. A més, pretén il·lustrar el que va significar la manifestació pels ciutadans anònims que la van viure en directe i que han volgut cedir les imatges que van capturar per explicar el que es va viure al centre de Barcelona entre un milió i mig de persones. Sota el lema: Som una nació. Nosaltres decidim és un homenatge a tots els que van sortir al carrer.

Les fotografies, fetes per persones no professionals i triades entre les milers d'instantànies enviades per poder crear aquest llibre, són només una petita mostra de la diversitat de persones, veus i condicions socials que allà es van congregar. Cadascuna d'elles mostra l'alegria que es va viure en aquells instants on tothom va poder veure la quantitat de gent que comparteix el mateix sentiment i que veia una mica més a prop el seu objectiu: un futur millor per Catalunya.

La presentació del llibre serà aquest dijous, a les vuit del vespre, a la llibreria Bertrand (Rambla de Catalunya, 37) i s'ha convidat a tots els ciutadans anònims que han contribuit a l'obra, independentment que les seves fotografies s'hagin publicat o no.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios
ventana.flyLoaderQueue = ventana.flyLoaderQueue || [] ventana.flyLoaderQueue.push(()=>{ flyLoader.ejecutar([ { // Zona flotante aguas afuera ID de zona: 4536, contenedor: document.getElementById('fly_106846_4536') } ]) })