red.diariocritico.com

Al seu darrer llibre

Antoni Comas dóna les claus de la política a seguir a Catalunya pel què fa l'àmbit social

La presentació de Política social ha comptat amb l'ex president de la Generalitat, Jordi Pujol

L'economista i polític català Antoni Comas ha presentat aquest dijous a Barcelona -al costat de l'ex president de la Generalitat Jordi Pujol- el seu nou llibre Política social, una proposta del que hauria de ser la política de Catalunya pel què fa la matèria.

L'ex conseller de Benestar Social part dels objectius del que hauria de ser la política social, s'atura en els principis que haurien de regir aquestes accions públiques i, finalment, descriu algunes polítiques concretes d'especial interès en l'àmbit del benestar.

A més, Comas fa una anàlisi crítica sobre el contingut i el resultat de llacunes de les polítiques socials impulsades recentment. El llibre conté reflexions sobre la situació política i econòmica actual i apunta una sèrie de mesures per a la recuperació.

Comas va ser membre fundador de CDC i conseller de la Generalitat entre 1988 i 1999. Durant aquest període es van aprovar lleis com la creació de l'Institut Català del Voluntariat (1991), la llei de Promoció d'accessibilitat i supressió de barreres arquitectòniques (1991), i la regulació de l'adopció internacional (1998).

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios