red.diariocritico.com

Finalitat solidària

Grups i solistes de la darrera fornada pop porten al Liceu les seves reinvencions de cançons bressol tradicionals

Grups i solistes de la darrera fornada pop porten al Liceu les seves reinvencions de cançons bressol tradicionals

L'ONG Save the Children en serà la beneficiària mitjançant el seu programa 'Tots tenim' destinat a pal·liar la mortaldat infantil

El Gran Teatre del Liceu de Barcelona s'omple aquest dilluns de cançons de bressol reinventades per Astrud, First Aid Kit, Mendetz, Standstill, The Pinker Tones i Vetusta Morla. També de Pastora, Mel, Delafé i las Flores Azules, Miqui Puig, Sidonie i Zahara amb Ricky Falkner, en un concert solidari promogut per la plataforma SuperNanas de la Fundació TheLoveComes.

La cita coincideix amb el llançament del segon volum de SuperNanas, amb 14 temes inèdits i en el qual també han col·laborat Coque Malla, El Petit de Can Erill, Enrique Bunbury, Fundación Tony Manero, Iván Ferrerira, La Mala Rodriguez, Mishima, Pastora, Rubén Pozo (Pereza) amb Kike Suárez & La Desbandada i The New Raemon Maria Rodés.

Les cançons, que es poden descarregar pel preu d'un euro de la pàgina de SuperNanas per a fins solidaris, estan impregnades del particular estil 'indie', pop, electrònic, folk i rock de cada grup, que ha creat la seva tema especialment per al projecte.

A través de la música, la plataforma solidària vol demostrar la importància d'unir cultura, coneixement, tecnologia i solidaritat en el segle XXI, fugint de l'amenaça del 'coco', tradicionalment cantada als més petits.

Els beneficis de les descàrregues solidàries i el CD aniran destinats a l'ONG Save de Children, i, en concret, al seu projecte mundial 'Tots tenim', destinat a reduir la mortalitat infantil. D'aquesta manera, no tan sols es reinventen les cançons de bressol com a gènere, sinó que també es renova la forma de comunicar i recaptar fons de les organitzacions benèfiques. "Perquè les 'súper cançons de bressol' (SuperNanas, en la cita original) del segle XXI no són per dormir, sinó per somiar", destaquen els organitzadors.

Web de SuperNanas

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios