red.diariocritico.com

Per a la filial d'Acerinox al país

La firma sabadellenca Fluidra construirà a Malàisia una planta de tractament integral d'aigua industrial

El projecte, valorat en 4,4 milions d'euros, està liderat per Astramatic

La multinacional catalana Fluidra ha signat un contracte per construir una planta de tractament integral d'aigua industrial per a la filial a Malàisia del grup Acerinox, primer fabricant mundial d'acer inoxidable, segons ha informat aquest dijous l'empresa.

El projecte, valorat en 4,4 milions d'euros, està liderat per Astramatic, l'enginyeria especialitzada en tractament d'aigua de Fluidra. A Malàisia, la gestió de l'aigua s'ha convertit en una àrea crítica que ha registrat forts creixements en l'última i ha generat bones oportunitats de negoci.

El govern malai espera un increment del 60% en la demanda d'aigua d'ara fins al 2050. Amb seu a Sabadell (Barcelona), Fluidra opera ja en 33 països a través de 150 delegacions i compta amb fàbriques en els seus principals mercats.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios
ventana.flyLoaderQueue = ventana.flyLoaderQueue || [] ventana.flyLoaderQueue.push(()=>{ flyLoader.ejecutar([ { // Zona flotante aguas afuera ID de zona: 4536, contenedor: document.getElementById('fly_106846_4536') } ]) })