red.diariocritico.com

Des d'aquest divendres

La DO Siurana celebra la desena Fira de l'Oli amb degustacions a la Rambla de Tarragona

Les expectatives son de batre rècords en tiquets venuts per al tast

La DO Siurana celebra aquest cap de setmana a la Rambla Nova de Tarragona la desena edició de la Fira de l'Oli, les principals activitats de degustació de la qual es desenvoluparan el dissabte, encara que en aquest aniversari s'amplien també al diumenge al matí.

El president de la DO, Fernando Huguet, que inaugurarà la Fira el divendres a les 19 hores amb la presència de l'alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, ha explicat que han preparat aquesta edició amb especial il·lusió i esperen batre rècords de tiquets venuts de degustació. Durant aquesta setmana, els comerciants del Mercat Central també els regalaran als seus millors clients.

A les 12 i a les 18 hores, a l'expositor de la Societat Municipal de promoció econòmica (Espimsa), amb la col·laboració del Panell Oficial de Tast d'Olis Verges de Catalunya, es desenvoluparan dos tasts guiats amb aforament limitat prèvia confirmació d'assistència.

Els restaurants del col·lectiu gastronòmic 'Tarragona en essència' participen aquest any a la Fira amb un plat especial en què l'oli és el protagonista. El Consell Regulador de la DO ha subministrat petites ampolles de tast per oferir als comensals.

Així mateix, la DO Siurana realitzarà el sorteig de tres lots d'oli de 50, 30 i 20 litres, els bitllets es poden adquirir en comprar oli en els expositors de diferents cooperatives.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios