red.diariocritico.com

Encara no hi ha xifres concretes

El pont de la Puríssima d'aquest any millora els registres comercials del de 2009

El pont de la Puríssima d'aquest any millora els registres comercials del de 2009

El millor dia ha estat dimarts en un context d'obertura d'establiments també als dies festius

Les vendes i l'afluència de públic als principals eixos comercials catalans i en els centres comercials en aquest pont de la Puríssima han superat les de l'any passat, segons el primer balanç del secretari general de la Confederació de Comerç de Catalunya, Miguel Ángel Fraile.

En declaracions a Europa Press, Fraile, que no ha volgut avançar xifres a l'espera d'analitzar totes les dades, ha assenyalat que en aquests dies de pont en què han obert els eixos comercials, l'afluència de públic "ha estat més important".

Ha explicat que el millor dia dels tres del pont ha estat aquest dimarts, que era laborable, i en el qual han obert el 100% dels comerços, tot i que el dilluns van obrir un 80% dels principals eixos i centres comercials.

Aquest dimecres només han obert un 30% d'aquests establiments, sobretot en les principals ciutats catalanes.

Preus "interessants"

Segons Fraile, en aquests dies han destacat les vendes de joguines i roba, amb una oferta de preus "molt interessant" ja que són els mateixos que l'any passat, "i fins i tot estan per sota".

El secretari general de la Confederació de Comerç de Catalunya ha puntualitzat que la vaga de controladors que va obligar a tancar el trànsit aeri i que va causar un caos en els aeroports "no ajuda" a la campanya, encara que ha admès que el que principalment s'ha vist afectat ha estat el turisme estranger.

Per Fraile, ha començat la campanya de compres nadalenques que tindrà uns dies "molt intensos", també diumenge que ve, quan els establiments estaran oberts de nou. De fet, segons ha ressaltat, els comerços ingressen el 25% de la facturació de l'any per Nadal.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios