red.diariocritico.com

Al recinte firal de Montjuïc Fira de Barcelona

El Saló Auto Retro mostra les seves joies clàssiques automobilístiques des d'aquest dissabte

S'esperen uns 60.000 visitants

El Saló Auto Retro 2010 obrirà les seves portes aquest dissabte fins al 8 de desembre amb 300 expositors de vuit països en la seva 27 edició, en la que reunirà gairebé 600 automòbils i motocicletes de col·leccionista. L'organització espera atraure uns 60.000 visitants durant els cinc dies que durarà el saló, que ocuparà els 30.000 metres quadrats dels pavellons 2 i 3 del recinte firal de Montjuïc de Fira de Barcelona.

Entre els expositors, hi haurà representació de tots els sectors que es mouen al voltant del vehicle de col·lecció, com concessionaris, recanvistes, proveïdors de tot tipus d'articles i empreses de reconstrucció i restauració.

El Auto Retro Barcelona obrirà entre les 10 i les 20 hores, i l'entrada costarà 15 euros per als adults i cinc euros per a nens entre 8 i 14 anys. A més, el passi permetrà visitar gratuïtament el Saló Ocasió, que té lloc de forma paral·lela al palau 8 del mateix recinte de Fira de Barcelona.

Entre els atractius d'aquesta edició, destaca la celebració del centenari de la mítica marca italiana Alfa Romeo, que exposarà 14 unitats històriques.

També hi haurà altres zones com la retrospectiva dedicada a la signatura Sanglas, de la qual s'exposaran una vintena d'unitats. Els germans Martín i Javier Sanglas, naturals de Manlleu (Barcelona), van fabricar la seva primera motocicleta el 1945 i van iniciar una saga d'expansió de la motocicleta catalana fins que el 1989 la marca va quedar definitivament absorbida per Yamaha.

Javier Sanglas i Miguel Molons -pels cotxes de competició SELEX- seran els personatges homenatjats en aquesta edició per la seva contribució al món del motor i la seva llarga trajectòria en el sector.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios
ventana.flyLoaderQueue = ventana.flyLoaderQueue || [] ventana.flyLoaderQueue.push(()=>{ flyLoader.ejecutar([ { // Zona flotante aguas afuera ID de zona: 4536, contenedor: document.getElementById('fly_106846_4536') } ]) })