red.diariocritico.com

50 botigues participants

La 'Shopping night' es consolidarà a Barcelona després de l'èxit d'aquesta primera edició

Alguns comerciants demanen que també es faci a l'estiu

El passeig de Gràcia vol tornar a celebrar l'any que ve la 'Shopping Night' coincidint amb l'encesa de l'enllumenat nadalenc després de l'èxit de la primera nit de compres que va acollir ahir a la nit, ha avançat el president d'Amics del Passeig de Gràcia, Lluís Sans.

En declaracions a Europa Press, ha explicat que "el públic va respondre massivament", i el passeig va registrar una afluència només comparable amb un dissabte a la tarda previ a Nadal que aquest eix comercial s'omple per ultimar les compres de regals.

Ha ressaltat que van tenir algunes vendes tot i que no les esperaven i que tenien com a objectiu sobretot promocionar-se, el que ha insuflat un punt d'optimisme als comerciants en un context de crisi econòmica.

Van participar unes 50 botigues que van obrir fins a mitjanit, un horari que va facilitar l'afluència que va acabar provocant retencions de trànsit, que contrasten amb el panorama "molt pacífic" d'una nit d'hivern.

L'entitat té clar vol repetir una altra nit de compres abans de Nadal, encara que alguns comerciants també demanen una edició abans de l'estiu. Per Sans, la 'Shopping Night' ha de restringir-se a una nit a l'any i limitar-se al centre de la ciutat.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios