red.diariocritico.com

No afecten a l'operativa actual

La Caixa modifica els seus estatuts per adaptar-los a la Llei de Caixes

Hi haurà més representació dels impositors

La Caixa celebra aquest dilluns assemblea extraordinària per adaptar els seus estatuts a la nova normativa sobre caixes que marquen la legislació estatal i la seva adaptació catalana.

Els canvis no afecten l'operativa actual de la caixa, ja que fan referència a aspectes com el ventall de figures jurídiques que pot adoptar l'entitat (SIP, banc o fundació), ja modificacions en els òrgans de govern que es realitzaran més endavant.

La desaparició dels càrrecs electes dels òrgans de govern compta amb un període transitori de tres anys, llevat que conclogui abans el mandat de la persona afectada.

Respecte al nou repartiment dels sectors representats en els òrgans de govern, l'assemblea de La Caixa variarà la seva composició el 2012, quan toca la seva renovació, segons la informació remesa per l'entitat presidida per Isidre Fainé a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).

Així hi haurà més representació dels impositors (sis representants més, fins a 64) i menys de les corporacions locals (tres menys, fins a 31) i de les entitats fundadores i d'interès social (tres menys, fins a 45). Els representants de la plantilla mantindran el seu pes actual en l'assemblea, que suma 160 membres.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios
ventana.flyLoaderQueue = ventana.flyLoaderQueue || [] ventana.flyLoaderQueue.push(()=>{ flyLoader.ejecutar([ { // Zona flotante aguas afuera ID de zona: 4536, contenedor: document.getElementById('fly_106846_4536') } ]) })