red.diariocritico.com

ELECCIONS 28-N

Joan Carretero considera el vot útil 'una irresposabilitat, per no dir una indecència'

Joan Carretero considera el vot útil "una irresposabilitat, per no dir una indecència"

El candidat de Reagrupament deplora aquesta pràctica a l'hora de valorar una opció o altra de l'independentisme

El candidat a presidir la Generalitat per Reagrupament, Joan Carretero, va aifrmar ahir dimecres que "el vot útil és una irresponsabilitat, per no dir una indecència", segons publica aquest dijous la pàgina web de la formació.

Carretero va dir aquestes paraules en un acte a l'edifici Transfronterer del campus universitari de Cappont, a Lleida. La seva afirmació venia relacionada amb el cansament que el propi polític diu tenir al voltant de si s'ha de votar una força independentista o una altra en funció d'aquest criteri pràctic.

El líder de Reagrupament també va parlar de l'art sacre que ha tingut en litigi les diòcesis de Lleida i Barbastre-Monsó. En aquest sentit, va reclamar la titularitat per la catalana, si cal "fent una trinxera al voltant del Museu" Diocesà, que va visitar a la tarda.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios
ventana.flyLoaderQueue = ventana.flyLoaderQueue || [] ventana.flyLoaderQueue.push(()=>{ flyLoader.ejecutar([ { // Zona flotante aguas afuera ID de zona: 4536, contenedor: document.getElementById('fly_106846_4536') } ]) })