red.diariocritico.com

Els dies 2 i 3 de gener de 201, al Palau Sant Jordi

El fenomen Bob Esponja, ara reconvertit en musical farà les delícies de petits i grans després del seu gran èxit al Regne Unit

El fenomen Bob Esponja, ara reconvertit en musical farà les delícies de petits i grans després del seu gran èxit al Regne Unit

L'espectacle barreja cançons de la sèrie de dibuixos amb altres creades especialment per al xou

El musical Bob Esponja, l'esponja que podia volar recalarà al Palau Sant Jordi de Barcelona el 2 i el 3 de gener, després de l'èxit aconseguit al Regne Unit, i després de viatjar a Madrid el 26 i 27 de desembre i abans d'actuar a Bilbao el 8 de gener, segons ha informat Last Tour International.

El més gran 'family show' del moment, amb actors en viu, explica una història d'amistat, superació i coratge, en la qual els espectadors seran testimonis de com Bob Esponja tracta de fer realitat el seu somni de volar al costat de les meduses.

A l'espectacle, basat en el capítol Episodi Perdut: L'esponja que podia volar, es barregen les cançons de la popular sèrie d'animació i altres noves especialment creades per al xou.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios
ventana.flyLoaderQueue = ventana.flyLoaderQueue || [] ventana.flyLoaderQueue.push(()=>{ flyLoader.ejecutar([ { // Zona flotante aguas afuera ID de zona: 4536, contenedor: document.getElementById('fly_106846_4536') } ]) })