red.diariocritico.com

ELECCIONS 28-N

Montserrat Tura reconeix que els polítics desconeixen la normativa electoral

Montserrat Tura reconeix que els polítics desconeixen la normativa electoral

La candidata s'expressa així en relació a la suspensió del debat cara a cara entre Mas i Montillla que s'havia de fer el dimarts

La consellera de Justícia i número 2 del PSC per Barcelona, Montserrat Tura, ha considerat que en el rebuig de la Junta Electoral al debat cara a cara entre Artur Mas i José Montilla ha quedat clar que "els partits no poden fer sempre el que vulguin ". "Potser (la decisió) ens ajuda a conèixer la normativa electoral del nostre país", ha dit Tura, en declaracions a RNE-Ràdio 4.

"Potser aprenem a saber que els partits no poden fer sempre el que vulguin i que hi ha un àrbitre, que està compost fonamentalment pel poder judicial, juntament amb altres representants", ha afegit.

Tura ha recalcat que el PSC ha fet fins a 23 peticions a favor d'un cara a cara, i en un altre ordre de coses, ha demanat que el seu partit "concentri" el vot d'esquerres, dirigint-se a qui fins ara s'han inclinat per ERC i ICV-EUiA.

"En aquesta última legislatura, el que ha passat és que a l'interior del Govern hi havia acord i els nostres socis anaven d'altra banda", ha recalcat.

"El vicepresident Josep-Lluís Carod Rovira era al Govern i treballava dins del Govern, mentre que Joan Puigcercós havia de la seva", ha afegit Tura, que ha dit que en el cas d'ICV-EUiA ha passat alguna cosa semblant.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios
ventana.flyLoaderQueue = ventana.flyLoaderQueue || [] ventana.flyLoaderQueue.push(()=>{ flyLoader.ejecutar([ { // Zona flotante aguas afuera ID de zona: 4536, contenedor: document.getElementById('fly_106846_4536') } ]) })