red.diariocritico.com

Per aplicacions biomèdiques

La UPC i la UPF investiguen conjuntament els camps de la nanoscòpia i la microscòpia

L'objectiu paral·lel és atreure futures entitats i centres

L'Institut de Ciències Fotòniques (ICFO) i el Centre de Regulació Genòmica (CRG), centres associats a la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) i a la Universitat Pompeu Fabra (UPF), respectivament, s'han aliat per fomentar la recerca i l'ús de tecnologies en el camp de la nanoscòpia i la microscòpia avançada d'alta resolució aplicades a la biomedicina.

L'esforç, plasmat en la Barcelona Super-Resolution Light Nanoscopy Alliance (SLN@BCN), confia a atraure en un futur a altres centres i entitats, amb l'objectiu de conformar un pol multidisciplinari que combini de forma unitària diverses disciplines científiques.

La SLN@BCN pretén fomentar el desenvolupament de noves tècniques de visualització amb superesolució de cèl·lules i organismes vius, a més de formar nous usuaris, difondre la tecnologia desenvolupada i potenciar la innovació, segons un comunicat conjunt de les dues institucions.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios
ventana.flyLoaderQueue = ventana.flyLoaderQueue || [] ventana.flyLoaderQueue.push(()=>{ flyLoader.ejecutar([ { // Zona flotante aguas afuera ID de zona: 4536, contenedor: document.getElementById('fly_106846_4536') } ]) })