red.diariocritico.com

Expectatives immillorables de cara a superar la previsió de 50.000 usuaris en un any

L'Aeroport de Lleida-Alguaire arribarà als 40.000 passatgers el proper cap de setmana

La infraestructura va ser inaugurada el mes de febrer

L'Aeroport de Lleida-Alguaire arribarà aquest cap de setmana als 40.000 passatgers després d'entrar en servei el 5 de febrer, segons ha explicat aquest dimarts el director general de Ports, Aeroports i Costes de la Generalitat, Oriol Balaguer.

En declaracions als periodistes, Balaguer ha reconegut que l'aeroport està funcionant per sobre de les expectatives que s'havia marcat la Generalitat per als primers dotze mesos de funcionament, uns 50.000 passatgers. "Aquest estiu ha anat molt bé, millor del que esperàvem", ha explicat.

Aquest dimarts la Generalitat ha presentat a l'Aeroport de Lleida-Alguaire un cartell sobre terminologia de l'àmbit aeroportuari elaborat pel Termcat, l'organisme públic de promoció de les actuacions terminològiques en català.

En total s'han editat uns 5.000 exemplars d'aquest cartell il·lustrat, que conté uns vuitanta mots relacionats amb els aeroports i que s'està distribuint a centres educatius, escoles professionals i ajuntaments, entre altres.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios
ventana.flyLoaderQueue = ventana.flyLoaderQueue || [] ventana.flyLoaderQueue.push(()=>{ flyLoader.ejecutar([ { // Zona flotante aguas afuera ID de zona: 4536, contenedor: document.getElementById('fly_106846_4536') } ]) })