red.diariocritico.com

El president no ha desvetllat encara la data

Montilla té avui de límit per convocar eleccions si les vol pel 24 d'octubre

Montilla té avui de límit per convocar eleccions si les vol pel 24 d'octubre

La visita del Papa el 7 de novembre aconsella convocar eleccions ja o, si no, deixar-les per finals de novembre.

Si les eleccions s'han de celebrar el 24 d'octubre, avui dilluns és l'últim dia de què compta el president José Montilla per dissoldre el Parlament i convocar eleccions. La normativa electoral fixa un termini de 55 dies entre la convocatòria i la celebració d'eleccions.

Si deixa passar aquesta possibilitat, mai confirmada pel president però que és la data amb què s'especulava en mitjans polítics des de fa unes setmanes, el més probable és que les eleccions autonòmiques de Catalunya se celebrin a finals de novembre o primers de desembre.

La visita del papa Benet XVI a Barcelona el 7 de novembre aconsella separar aquest esdeveniment de la campanya electoral, motiu pel qual s'especulava amb el 24 d'octubre com a data més adient. Tot i així, encara resta lliure el diumenge 31 d'octubre.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios
ventana.flyLoaderQueue = ventana.flyLoaderQueue || [] ventana.flyLoaderQueue.push(()=>{ flyLoader.ejecutar([ { // Zona flotante aguas afuera ID de zona: 4536, contenedor: document.getElementById('fly_106846_4536') } ]) })